Evenementen

Brochettenfestijn 

Dit jaar gaat het brochttenfestijn weer door zoals gewoonlijk.

Zondag 14 november 2021 is het weer zover: vanaf 11 uur kan je in de sporthal van Hoeilaart (koldamstraat 9a) terecht voor het jaarlijkse brochettefestijn van Chiro Hoeilaart.
Jaar op jaar krijgt u hier door een gemotiveerde Chirojeugd de lekkerste brochetten met heerlijke Provençaalse saus, of gewoon natuur, van heel de druivenstreek voorgeschoteld. Ook dit jaar kan je gebruik maken van ons vegetarisch alternatief op een stokje! Daarnaast zijn ook de zelfgemaakte dessertjes zeker een aanrader.
Ondertussen kan u ook kans maken op één van de talrijke prijzen door deel te nemen aan een heuse tombola.
 
Redenen genoeg om deze zondag in uw agenda vrij te houden. U kunt reserveren bij Nele Prévost: nele.prevost@gmail.com
(indien u de vegetarische optie wil, gelieve dit dan in uw reservatie te vermelden)
 
Lekkere brochetten en frietjes wachten op u! 
 
Kan een afbeelding zijn van eten en de tekst 'Chiro-Hoeilaart-op-een-stokje- chià Brochettefestijn Zondag 14.11.2021 sporthal Hoeilaart Koldamstraat 9a 1560 Hoeilaart Welkom vanaf 11น (keuken gesloten om 17u) Gelieve te reserveren bij Nele Prévost op het e-mail adres: Nele.prevost@gmail.com'

Het nieuwe chirojaar gaat van start op 5 september!

Op 5 september gaat het nieuwe chirojaar van start, je ontdekt op deze dag wie je nieuwe leiding wordt voor het komende jaar. Op 26 september organiseren we ook een ‘startdag voor de nieuwe vriendjes’. Op deze dag kan je eens proeven van wat de chiro écht doet: heel veel plezier maken!

Alle kindjes geboren in het jaar 2016 en ouder zijn welkom om naar de startdag van onze Chiro te komen in de jeugdlokalen, de Joengele, J.B. Charlierlaan 76A. De chirozondag begint om 14u15 en eindigt na onze sluiting om 17u00. We vragen met aandrang at ouders met een mondmasker toekomen en niet voorbij de poort gaan. 

Ben je ervan overtuigd om naar onze Chiro te komen? Schrijf je dan in via deze link 

https://docs.google.com/forms/d/1F-6HzwNU4yTjvvbQI-vBwa9QiCnOAGt5C0QrskPLZCU/edit

en vergeet niet om 35 euro over te schrijven op volgend rekeningnummer (verzekering + 4-uurtje) BE28 7340 0670 3820.