Evenementen

Schermafbeelding 2021-03-18 om 21.28.45

https://www.chirohoeilaartverkoopt.be/

 

 

Chiro Hoeilaart Takes Away

Jammer genoeg kan ons befaamde brochettefestijn dit jaar niet doorgaan, maar niet getreurd: wij organiseren ‘Chiro Hoeilaart Takes Away’!

Het weekend van 14 en 15 november koken wij voor u! Op zaterdag 14 november kunt u smullen van een heerlijke portie Chirostoemp en op zondag 15 november van balletjes in tomatensaus, en dat allemaal vers gemaakt door onze voltallige leidingsploeg.

Ook voor de drank staan wij in: u kunt bij elke bestelling een fles wijn bestellen. En wat is een eetfestijn zonder een goede tombola? Ook hier werd aan gedacht! Bestel een lotje en laat u verrassen door een leuke prijs!

Bestellen kan tot en met vrijdag 6 november.

Bestellen kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOoJVM008dXG6-DOqERJrOT3z_S7vXM2CU9TgzuBoqNVM4oQ/viewform

Met al je vragen kan je terecht bij Charlotte Prévost: 0496 30 53 81 of bij de hoofdleiding via chirohoeilaart@hotmail.com

Dankjewel!
Chiro Hoeilaart

This image has an empty alt attribute; its file name is takesaway-totaal.jpg
 
 

We willen graag onze sponsors bedanken!

This image has an empty alt attribute; its file name is takeaway-sponsors.jpg
Holar & Isca – Druiven Van Camp – Slagerij Rudy
 
 
 
 

 

Het nieuwe chirojaar gaat van start op 6 september!

Op 6 september gaat het nieuwe chirojaar van start, je ontdekt op deze dag wie je nieuwe leiding wordt voor het komende jaar. Op 13 september organiseren we ook een ‘startdag voor de nieuwe vriendjes’. Op deze dag kan je eens proeven van wat de chiro écht doet: heel veel plezier maken!

Alle kindjes geboren in het jaar 2015 en ouder zijn welkom om naar de startdag van onze Chiro te komen in de jeugdlokalen, de Joengele, J.B. Charlierlaan 76A. De chirozondag begint om 14u15 en eindigt na onze sluiting om 17u00. We vragen met aandrang at ouders met een mondmasker toekomen en niet voorbij de poort gaan. 

Ben je ervan overtuigd om naar onze Chiro te komen? Schrijf je dan in via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5YFC78jjRZRreiLQnrODO77zFlp-FFhtKVrxZIX5wf9YGKQ/viewform?usp=sf_link

en vergeet niet om 35 euro over te schrijven op volgend rekeningnummer (verzekering + 4-uurtje) BE28 7340 0670 3820.