Aspi

5de en 6de middelbaar

 

Programma september – oktober

Om het jaar goed in te zetten en elkaar stiekem al wat beter te leren kennen hopen we jullie nog wat meer in de loods te zien! Aan diegenen die al geholpen hebben, dikke merci! Aan al de rest: waar wacht ge nog op? Doet vuile kleren aan en kom af! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
September
2/09: Het moment van de waarheid is aangebroken! Tijd om jullie Einstein brain boven te halen en het onderste uit de kan te halen. Zoals een wijze man nooit zei: “Zij die hun leiding niet kunnen vinden, zijn sullen.” Wij kijken er alvast naar uit om jullie volledig de mist in te zien gaan op de fameuze STARTDAG! Et tu Aspi?

9/09: Dansjes aanleren! Wij leren aan de rest van de Chiro hoe dat dak eraf moet!
15/09: LET OP dit is de ZATERDAG van de druivenfeesten! Om een fantastisch jaar in te zetten hebben we een beetje geld nodig en dat gaan we in de namiddag in het park verdienen. Meer info volgt. (daarna is het natuurlijk lichtstoet knallen!)
16/09: Tijdens het kaastaartenfestijn van de Chiro op de ZONDAG van de feesten zal er waarschijnlijk een deel moeten schminken en een deel snoep gaan verkopen! Meer info volgt.
23/09: Zijn jullie ook zo stoer op openbaar vervoer 😉😉? Dat moeten we wel eens testen!

30/09: Fout naar het woud! Doe ne ké zot!
Oktober
07/10: Aaaargh! De smart, de pijn … wat is het stom om niet op de Chiro te zijn! Geen Chiro, eerste zondag van de maand!
14/10: No Chiro for you! Tis leidingsweekend en we mogen jullie niet meenemen :/ . Geen zorgen we nemen wel een aandenken aan jullie mee, lief he 😊😊 .
21/10: Is het een dorpspel? Is het een gemeentespel? Nee dat is het nieeeet! Het is een meegaaaaaa stadspel, die je in dit programma ziet. Pluspunten als je verkleed als Mega Mindy of Mega Toby komt.
27/10: Dit is een ZATERDAG! Wie van jullie kan er niet tegen een ‘goeie’ horrorfilm? … Mooi zo, leuk om te horen! Het Hallowienerspel wordt namelijk bangelijk! Kom dus allemaal samen zodat ge elkaar de stuipen op het lijf kunt jagen of bij elkaar troost kunt zoeken! Meer info in het hoofdleidingsartikel.
Groetjes,
de Romeo’s

Advertenties