Aspi

5de en 6de middelbaar

 

Programma kamp

ASPI
你好女孩 *
Dit is het dan. We zijn er EINDELIJK geraakt! Na een heel jaar vol spelletjes en zalige evenementen is het tijd voor de beste 10 dagen van het jaar: KAAAAAMP!!

..
Natuurlijk zijn jullie super nieuwsgierig naar onze outfit van dit jaar dussss gaan we jullie niet langer in spanning houden! Als je denkt aan China… dan denk je aan Chinezen. Als je denkt aan Chinezen… dan denk je aan?? CHINESE TOERISTEN!!!!

..
Je begrijpt het wel: haal die selfiestick maar uit uw kast, zet dat zonneklepke op uwe neus en hang die visite-badge maar rond uw nek!
Voor extra duidelijkheid hier nog wat foto’s en een paar tips voor uw outfitje:
– Zonneklep/hoedje tegen de zon
– Selfiestick of fototoestel (of beide!!)
– Badge waarmee ge ALLE mogelijke bezienswaardigheden mee kunt bezoeken (met ne gidsweliswaar!)
– Comfortabele (maar vooral afgrijselijke) sportschoenen om die kilometers gemakkelijk te stappen.
– Een vlaggetje om uw Chinese reisvrienden ten allen tijde terug te vinden!
– Een zonnebril die héél uw gezicht inpalmt!
– Een fluo regenjas die ge zeker niet ‘niet’ kunt zien
– Felgekleurde t-shirt en donkere (loop)broek

*(“Hallo meisjes” vertaald in Google Translate)

In verband met voorkamp volgt uitgebreide informatie snel via een infomomentje voor de ouders (en zeker ook een mail) en de Facebookgroep, dus hou deze zeker goed in het oog! Ook gaan we met de fiets op kamp dit jaar aangezien het echt niet ver is! De bedoeling is dat we 19 juli terugkomen van voorkamp en dat jullie nog 1 nachtje in jullie eigen bedje kunnen slapen zodat jullie goed uitgeslapen zijn om de 20ste te fietsen naar onze kampplaats! Verdere info hierover komt er nog zeker �

..
Ps: zorg er zeker voor dat je fiets goed in orde is, dat je een fluovestje en een hem hebt! We hebben er keeeeeeeeei veel zin in!!!!!!

Afbeeldingsresultaat voor chinese toeristen

 

Advertenties