Kapoenen

3de kleuterklas

 

Programma september – oktober

Hé jij! Jaaaaaa jij!  Wij willen jou in ons team! Hou je van spelen tot je erbij neervalt, je vuilmaken en heel hard lachen??? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Elke zondag staan we voor jullie paraat en maken we er een onvergetelijke dag van 😊 zeker komen dus!

SEPTEMBER

2 september: STARTDAG! Vandaag is de mooiste dag van jullie leven want jullie CHIRO AVONTUUR begint! We leren elkaar kennen en spelen de eerste spelletjes van het jaar 😊

9 september: Kom vandaag nog eens proberen of de Chiro écht iets voor jou is. Breng gerust je vriendjes mee want het is VRIENDJESDAG! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Doe ook kleren aan die vuil mogen worden, want we trekken naar het bos!

15 september: Dit is een zaterdag! We spreken ’s avonds af om deel te nemen aan de LICHTSTOET! Wij hebben de aller belangrijkste taak want wij zitten tijdens de stoet op de wagen van de Chiro. Warm je handspieren al maar op, want we moeten naar heel Hoeilaart zwaaien. Lees in het artikel van de kledij hoe je je moet verkleden. Tot dan!

16 september: Geen Chiro, want we zijn nog moe van al dat zwaaien gisteren. Kom jezelf gerust belonen voor al dat zware werk met een stukje kaastaart in de kasteelhoeve. Daar is de Chiro namelijk aan het werk !

23 september: Hebben jullie dat ook gehoord!? Er is ingebroken in de Joengele! Kunnen jullie raden wie de dader is en al onze gestolen spulletjes terugkrijgen? Hopelijk komen jullie allemaal mee helpen!

30 september: De Chiro heeft sinds kort een nieuwe keuken. We moeten dringend uittesten of die kapoen-veilig is!  Neem je keukenschort, bakvormpjes, koksmutsen, … alvast mee want we bakken KOEKJES!

OKTOBER

7 oktober: Geen Chiro ! Dit is de eerste zondag van de maand. De leiding neemt een dagje congé!

14 oktober: De congé is een beetje uitgelopen. We zitten nog op het stand van Ibiza  😉 mopje ! De leiding is druk aan het vergaderen op leidingsweekend, dus ook geen Chiro ☹ ooohhhhhhhhhh

19 oktober: DIT IS EEN VRIJDAG! Alle Chirootjes in heel het land tonen vandaag hoe trots ze zijn om in de leukste jeugdbeweging van het land te zitten!  Doe mee en draag daarom je volledige Chiro-uniform naar school!

21 oktober: Iemand van de leiding vond een vreemd ei in Ibiza en bracht het mee naar het kapoenenlokaal. We weten eigenlijk niet zo goed hoe we voor het ei moeten zorgen aangezien het een ei van een dinosaurus is. We denken dat er wel een aantal slimmeriken zijn onder jullie die ons kunnen helpen 😊 Poenen to the rescue !

27 oktober: Dit is een zaterdag! Omdat het bijna halloween is, gaan we met z’n allen op snoepjacht in Hoeilaart! Verkleed je heeeeeeeeeeeeeeel eng of heeeeeeeeeeeeel schattig of heeeeeeeeeeeeel cool of een beetje van alle drie tegelijkertijd! 😊 vergeet ook geen zakje voor al dat lekkers!

28 oktober: Ons buikje doet te veel pijn van al dat snoep! Wij blijven een dagje in ons bed.

Dikke zoen van je kapoen(en),

Mickey, Goofy en Donald

Advertenties