Kapoenen

3de kleuterklas

 

Programma april – mei

Dit is al het laatste maandblad van het jaar … 😦 We weten het, zeer triest! Maar gelukkig hebben wij voor jullie nog 2 maanden vol fantastische en speciale zondagen gepland!

1/4: De paashaas is in het land! Kom vandaag om 12 uur naar het park van Hoeilaart om zoveel mogelijk paaseitjes te rapen.

8/4: Van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn. Vandaag gaan we op wereldreis!

15/4: Geen Chiro voor de kapoentjes vandaag L Vandaag moeten de oudere groepen de chiro-eer weer gaan verdedigen op het hele dorp.

22/4: Carroussel!!! Betekent namelijk dat jullie vandaag andere & vooral stommere leiding krijgen. Als jullie willen thuisblijven is dit voor één keer toegelaten.

29/4: Vandaag gaan we een snoepkasteel bouwen, pak dus allemaal je lekkerste snoepgoed mee!

6/5: Ja lap! De eerste zondag van de maand. We weten dat jullie staan te popelen om nog eens naar de Chiro te gaan, maar volgende week zijn we er weer, met meer weer… eeuhm Chiro. Voor de rest veel plezier op deze vrije zondag.

13/5: De leukste sport ter wereld staat vandaag op het programma. We hebben het hier niet over eendjes vissen op de kermis. Neenee, we gaan vissen op walvissen, haaien en goudvissen. De Ijse wordt overspoeld door vissen.

20/5: Jammer genoeg loopt het Chirojaar op z’n einde. Maar niet getreurd want er staat nog een doldwaze zondag op jullie te wachten. Zo zullen we met heel de Chiro op daguitstap gaaan. Wat dit wordt blijft nog even een verrassing, maar het beloofd heel leuk te worden!

27/5: En last but not least, onze aller aller aller laatste zondag van dit Chirojaar. Reden te meer om er nog een ferme lap op te geven! Ook kan je je inschrijven voor ons mega cool super leuk kamp! Komen is de boodschap 🙂

Dikke smakkerds en een stevige linker,

Liam en Melissa

Advertenties