Rakwi

4de, 5de en 6de leerjaar

 

Programma september – oktober

RAKWI sept-okt

Dag beste Rakwi, welkom bij een nieuw jaar bij Chiro Hoeilaart! We zullen jullie programma is overlopen voor de komende weken. Neem gerust wat vrienden mee van jullie school zodat het een “magisch” en leuk jaar wordt!

Wij hebben er alvast super veel zin in!!

 

SEPTEMBER

Zondag 03/09: Vandaag vindt de STARTDAG plaats… Iedereen is verwacht deze dag. Rarara wie jullie leiding wordt dit jaar… SPANNEND!! Vergeet niet al je vriendjes mee te nemen!

Zondag 10/09: Gisteren is er iemand gesneuveld in Hoeilaart. De politie kan de dader helaas niet vinden. Uiteraard zijn wij super speurneuzen en gaan wij de dader vinden in ons mega cool CLUEDO spel!! Wees voltallig vandaag! Het is belangrijk dat jullie zoveel mogelijk vriendjes meenemen en aansporen om in de Chiro te blijven want het is “matendag” of anders gezegd: de tweede startdag voor nieuw komende kinderen.

Zaterdag 16/09: LICHTSTOET –> meer info in het hoofdleidingsartikel!

Zondag 17/09: Of we gewonnen zijn met de lichtstoet van zaterdag weten we dan pas, maar geen getreur, we blijven ons amuseren! Iedereen wordt verwacht in het park en in de kasteelhoeve voor een lekker stukje KAASTAART op ons kaastaartenfestival! Er is geen Chiro vandaag!

Zondag 24/09: We maken er een super tof herfstseizoen van en starten daarom met een winstgevende activiteit. Meer informatie hierover volgt nog.

OKTOBER

Zondag 01/10: Eerste zondag van de maand betekent dat het geen Chiro is deze week.

Zondag 08/10: Back to basics – dag ! Kom naar de Chiro voor allemaal typisch-chiro spelletjes deze zondag 🙂

Zondag 15/10: Er is spijtig genoeg weer geen Chiro vandaag omdat wij op leidingsweekend zijn. We weten wel al dat we jullie gaan missen na 2 weken ;).

Zondag 22/10: Gezelschapsnamiddag. We gaan de gezelschapspelen tot leven brengen en ze in “real life” naspelen. Breng allemaal verkleedkleren mee (stratego, monopoly,…)!

Zaterdag 28/10: LET OP DIT IS EEN ZATERDAG: Iedereen verwacht voor ons mega super eng/cool halloweenspel. Kom maar als je durft! Iedereen wordt zaterdagavond in de Joengele (verkleed!!) verwacht. Meer info over het exacte uur volgt nog.

 

Groetjes van de rawki leiding !!

Advertenties