Rakwi

4de, 5de en 6de leerjaar

 

 Programma april – mei

Dag beste kinders, het jaar ging heel snel voorbij. We zitten al aan onze laatste chirist. Wij hebben er in elk geval al van genoten en we hopen dat jullie in de komende maanden nog voltalliger zullen zijn dan de voorbije maanden! Zijn jullie klaar voor de mooiste en warmste chiromaanden van het jaar? Lees snel verder als je wilt weten wat we de komende maanden gaan doen!

APRIL:

01/04/2018: Paaseierenraap: iedereen wordt verwacht om 12 uur in het park van Hoeilaart om lekkere chocolade te verzamelen om daarna op te eten. Wie niet komt weet niet wat hij gaat missen!

08/04/2018: Een echte rakwi IS vuil, EET vuil, LEEFT vuil, ROEPT vuil … hoe vuil zijn jullie??? Zorg voor kleren die heel VUIL mogen worden 😉 je raadt het al het is …

D……. O……..O ……P !

15/04/2018: Klaar voor de leukste dag van het jaar? Vandaag is het “het hele dorp” en hier wordt iedereen verwacht voor leuke dorpsspelletjes en de lekkere maaltijd op de middag. Meer info staat in het hoofdleidingsartikel.

22/04/2018: Carroussel!!! Vandaag krijgen jullie leiding van andere leiding. Wij gaan jullie heel hard missen, jullie ons ook?

29/04/2018: Vandaag gaan we los naar den bos en leren we echte CHIRO SKILLS! Kan jij al sjorren, bruggen bouwen en vlotten laten drijven??

MEI:

06/05/2018: De eerste dag van de maand is het geen chiro! Iedereen moet dus thuis blijven.

13/05/2018: hopelijk is het vandaag mooi weer want Mathieu heeft ons uitgenodigd voor een zwem-feestje bij hem thuis! Neem alvast je zwemkledij, zonnemelk en goed humeur mee en bereid je voor op een zonnige namiddag vol zwem- en waterspelletjes CHIROSTYLE!

20/05/2018: Vandaag is het daguitstap, meer informatie hierover volgt nog! Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft!!

27/25/2018: Dit is de laatste Chirozondag van het jaar! Niet alleen kan je je vandaag inschrijven voor ons super leuk KAMP, je kan je ook nog eens rot komen amuseren met tal van leuke massaspelen!

 

Tot zondaaaaaag!

Jullie super coole leiding!

 

 

Advertenties