Speelclub

1ste, 2de en 3de leerjaar

Programma september – oktober

September

2 september: Hoeraaaa, het is weer zo ver! De eerste zondag van het nieuwe Chirojaar gaat van start! Ben jij ook zo reuze benieuwd wie wij zijn? Kom dan samen met ons spelen op de startdag vanaf 13 uur!

9 september: Natuurlijk moet er ook nog heel wat geoefend worden voor de lichtstoet van volgende week, dus schud je dansbenen maar goed los vandaag! En na al dat vermoeiend dansen gaan we samen een te gek spel spelen in het bos!!

16 september: Jammer genoeg geen Chiro vandaag ☹ Maar niet getreurd! Vandaag kan je op de Druivenfeesten met mama en papa van een heerlijk stukje Chirokaastaart komen smullen, mmmmmm!

23 september:  Ook zo benieuwd waar je belandt als je alleen maar rechtdoor mag lopen? Kom dan zeker naar de Chiro want dit wil je zeker niet missen!

30 september: Kom vandaag maar massaal naar de Chiro, want we gaan centjes verdienen voor onze kas!! Je hoeft niets mee te brengen want daar zorgen wij voor 😉

Oktober

7 oktober:  Eerste Chirozondag van de maand, geen Chiro dus!

14 oktober: Dit weekend is de leidingsploeg op leidingsweekend, alweeeeer geen Chiro dus ☹

21 oktober: De herfst is officieel in het land!! We trekken vandaag dan ook speciaal naar het bos voor een mega zotte herfstspeurtocht!

27 oktober (zaterdag!): Deze avond vieren we met heel de Chiro Halloween! Trek je griezeligste pakje aan, want deze avond wordt griezelennnnnn!

                                              

Advertenties