Speelclub

1ste, 2de en 3de leerjaar

Programma april – mei

 

In een rivier gevuld met chocolade las een chocodil een chirist zo leuk dat hij een chocoladeboer moest laten. “Buuurb! Dit smaakt naar de … buuurb … laatste chirist voor de kampchirist!”- snapte hij. Toen hij dat te weten kwam ging hij plots in Shocko … en toen viel er een varken op hem met een lange snuit en het chiristje kwam eruit.

 April – kippebil:

01/04 :  Tuuuum … tuuum! “Kolonel-Snottebel we hebben een melding ontvangen op onze enige echte paaseierenradar3000miljoenmiljard dat er paaseieren liggen in het park!” – “Kijk eens in het hoofdleidingsartikel, Knaap-Paaseierenraap!”

08/04 : Vandaag gaan we ons op de Chiro nergens aan ergeren, erg he??? HE???!!! {({(Hint hint)})})

15/04 :  Normaal is het dorp stuk, uitgezonderd vandaag. Als alle voortekenen kloppen is het vandaag eens het hele dorp! Hier kijken wij al heel heeeel lang naar uit, helaas doen wij hieraan mee (,) vanaf Rakwi dus is het voor jullie pateekes geen Chiro vandaag!

22/04 :  Het rijmt op snottebel en jullie krijgen op deze heuglijke dag leiding van andere snotneuzen uit onze leidingsploeg, ra ra ra wat zou het zijn?*

29/04 : Tovenaar Simsalabim deed zwief zwaaf zwoef en zijn konijn ging poef! In zijn grote hoed vindt hij maar geen konijnensnoet. Simsalabim is al aan het vloeken, help jij ons mee zoeken?

Mei – spiegelei:

06/05:  Ai caramba! Geenos Chiro vandaagos! Ikos leeros vandaagos spaansi, vriendelijka Groetjos!

13/05:   Er staan bomen, berken en dennen denk ik maar het kunnen ook eiken zijn!
Hint: het rijmt op twaalf.

20/05:  WOEHOEE!! Daguitstap, dit wil je echt niet missen anders ben je er niet bij. Meer info zie hoofdleidingsartikel!

27/05:   Er is een tijd van naar de Chiro komen en een tijd van naar de Chiro gaan. En DE tijd om naar de Chiro te gaan is gekomen want het is onze laatste zondag van het jaar en het wordt plezant!

Tot binnenlang!

Groetjos van jullie teerbeminde leiding:

foto leiding speelclub

 

Advertenties