Tito

 

1ste en 2de middelbaar

 

Programma januari – februari – maart

 

 

JANUARI
7 januari: Drie koningen, drie koningen geef mij nen nieuwen hoed! neem alvast jullie verkleedkledij en zangtalent mee naar de chiro want wij gaan veeeeel zingen!

14 januari: Doordat de leiding examens heeft, ween ween, zullen de oudste groepen de verantwoordelijkheid overnemen en is het de eerste leidingsdag!

21 januari: We wenen nog steeds, maar niet te hard want ook vandaag zullen de oudste groepen voor een leuke chirozondag zorgen! Het is dan ook leidingsdag twee!

28 januari:  Yes jullie leiding is weer van de partij! Daarom gaan we ons goed uitleven in het park en baseball spelen 🙂

 

FEBRUARI
4 Februari: De eerste van de maand is errrrrrrr……geen Chiro!

10 februari: Vergroot je liefdeskansen en kom op de Mini Valentijnsfuif de benen van je lijf dansen!

11 februari: Omdat liefde maar een gokspel is spelen we vandaag het grote casino spel om jullie kansen te vergroten 🙂

17 februari: Vandaag kan iedereen de leukste Quiz van het jaar bijwonen in het Felix Sohie!

18 februari: Trek alvast jullie warme kledij, die ook vies mag worden, aan want wij gaan vandaag het bos trotseren met ons ….. jawel….. groot bosspel!

25 februari: Wie kijkt er naar de Benidorm Bastards? Want vandaag komen jullie allemaal als oma’s en opa’s naar de chiro voor ons enige echte Bingospel te spelen!

 

MAART
3 maart: Vandaag kunnen alle ouders en hun vrienden naar onze Fuif Voor De Jeugd Van Vroeger komen feest vieren zoals ze dat deden in hun jongere jaren! (Verdere info volgt zeker nog)

4 maart: Er is geen Chiro vandaag, maar wees niet getreurd want volgende week zijn we weer van de partij!

11 maart: Wie is de sterkste van de tito’s? En ben je een teamplayer of niet? Alles zal duidelijk worden bij het spel 1 tegen allen en allen tegen 1!

17-18 maart:  Wij gaan op weekend!! Meer gaan we momenteel nog niet verklappen en verdere info volgt nog via mail en een briefje! Wij hebben er alvast REUZE veel zin in :)))) Jullie toch ook?!

25 maart: Jullie krijgen een rustdag aangezien wij op leidingsweekend zijn. ( geen Chiro!)

Advertenties