Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren? Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com of bel naar
Thatsani (0498/79.83.45) of Annelies (0470/63.99.39) 

Chiro Hoeilaart wenst jullie een gelukkig nieuwjaar! 

Wij hopen alvast op een jaar zonder al te veel maatregelen en boordevol plezier! Er staan nog zeker een jubileum, een zotte fuif en ons bivak op de planning in 2023 maar bij deze ook nog de andere belangrijke data de volgende drie maanden! 

  • Leidingsdagen

15 en 22 januari zijn het leidingsdagen! Dat betekent dat de jongste groepen leiding krijgen van de oudste. Zij vallen in voor de leiding omdat het grootste deel daarvan examens heeft in januari. Maar niet getreurd, wij zijn ervan overtuigd dat de Keti en Aspi dat minstens even goed gaan doen! 

  • Chiro Hoeilaart Quizt

Mama’s en papa’s, deze is voor jullie! Kom op vrijdag 24 februari mee quizzen in het Felix Sohiecentrum! Schrijf jullie team van 5 personen in met een mailtje naar hermelienvc@gmail.com en voor 20 euro per team beleven jullie een superleuke avond! Meer info op het Facebookevenement ‘Chiro Hoeilaart Quizt’! 

  • De fuif voor de jeugd van NU

We nemen afscheid van de mini-valentijnsfuif en lanceren een nieuw concept: fuif voor de jeugd van nu! Alle kinderen van de Chiro, vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes en neefjes zijn op zaterdag 1 april  welkom tussen 14u en 16u in het Felix Sohie. Het thema waar je je in mag verkleden is ……… CARNAVAL! Breng zeker 2 euro mee voor een lekker drankje en een hot-dog! 

  • De fuif voor de jeugd van VROEGER

Onze fuif is nu al een aantal jaren een vaste waarde voor onze Chiro! 1 april zijn we terug met onze volwassene fuif in het Felix Sohie! Van zodra er tickets beschikbaar zijn, zullen jullie het te horen krijgen! Regelt diejen babysit al maar, want den diejee staat al klaar! 

  • Bivak 2023

Nog even ter info zodat we het zeker niet vergeten (niet dat dat echt mogelijk is natuurlijk) Het kamp vindt dit jaar plaats in Wellen  van 21 tot 30 juli 2023. (Kapoentjes van 25 tot 30 juli) 

Kinderen die nog niet ingeschreven zijn (of nog moeten betalen) kunnen nog steeds 35 overschrijven op het rekeningnummer: BE28 7340 0670 3820, met de naam van het kind in de mededeling + een mailtje naar chirohoeilaart@hotmail.com met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Graag willen we nog iedereen vragen om zeker elke week in Chiro-uniform naar de Chiro te komen, zo zijn we goed herkenbaar in groep. En last but not least, de Chiro zondagen duren steeds van 14:15 tot 17:00.

Nog vragen? Aarzel niet om de site te raadplegen (www.chirohoeilaart.be) of om ons te mailen op chirohoeilaart@hotmail.com. Je kan ook altijd bellen naar 

Thatsani (0498/79.83.45) of Annelies (0470/63.99.39)

Indien u andere vragen heeft, die specifiek voor de leiding van een bepaalde groep bestemd is, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site of iets verder in deze chirist, waarop alle nummers en adressen van onze leidingsploeg te vinden zijn.

Veeeeeeeeeeel kusjes!

Thatsani & Annelies