Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren?  Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com

of bel naar Lisa (0479/728454) of Melissa (0485/155052) 

Beste leden en sympathisanten,
Het kamp in Tielt-Winge was weer een onvergetelijke topper, mede dankzij het weer en de geweldige leidingsploeg die voor jullie klaarstond. Maar zoals op het einde van elk chirojaar zijn er enkele die de chiro moeten verlaten (jammer), maar ook andere, nieuwe, die we in de leidingsploeg mogen verwelkomen. Met onze nieuwe leidingsploeg (23 jongeren die staan te popelen om het nieuwe jaar te beginnen) willen we er dit nieuwe jaar volledig invliegen.

Dit doen we dan ook met enkele belangrijke puntjes:
Startdag:
Op zondag 2 september 2018, beginnen we om 13:00 uur met de inschrijvingen aan de Joengelen. Tijdens de inschrijvingen kan je leuke kampherinneringen ophalen en komen zoeken tussen de verloren voorwerpen naar eventueel kwijtgespeelde kleren. Om 14 uur beginnen we het nieuwe jaar zoals het hoort met een opening en een reuzespel waarbij de groepen eindelijk ontdekken wie hun leiding zal zijn.

• Druivenfestival:
Lichtstoet (jeej!): (zaterdag 15/09) Iedereen die mee wil doen met de lichtstoet, wordt om 18:30 uur in de Joengele verwacht om samen op de entree van onze prachtige praalwagen te wachten. Ondertussen verkleden we ons, schminken we iedereen en oefenen onze dansjes, zodat we dit jaar weer eens winnen!
Info over de kledij vind je bij ‘evenementen’.

• Kaastaartenfestival:
(zondag 16/09) Als je zin hebt in een lekker stukje kaastaart met koffie, is het kaastaartenfestival in de Kasteelhoeve een must! Het is er een oase van rust te midden van het feestgedruis. Steun de Chiro en kom zeker langs, want het is de moeite waard! De verkoopt start om 12u en stopt om 17u.

• Leidingsweekend:
In het weekend van 14-15-16 oktober zijn we met de leiding op leidingsweekend om te vergaderen over het komende jaar. Die zondag (16 oktober) is er dus geen Chiro.

• Dag van de jeugdbeweging:
Vrijdag 19 oktober is het dag van de jeugdbeweging. Het is die dag de bedoeling dat ieder lid van een jeugdbeweging zijn uniform aandoet om naar school te gaan. Zo kan iedereen op school zien dat je een fiere Chiroot bent 🙂 !

• Halloween Nachtspel (zaterdag 27 oktober):
Om 19 uur worden de kapoentjes aan de Joengele verwacht. Zij gaan een halloweenspel spelen, waarna ze rond 20:30 uur naar huis mogen. Om 19:30 uur zijn de groepen van Speelclub tot Aspi welkom. De jongsten (Speelclub – Rakwi) spelen een spel en mogen omstreeks 21 uur opgehaald worden. De ouderen (Tito – Keti – Aspi) mogen rond 22:30 naar huis gaan.

• Brochettefestijn:
Onthoud alvast zondag 18 november (Schrijf het in jullie agenda!). Deze dag mogen jullie in De Eekhoorn overheerlijke brochetten komen eten!

• Kamp 2018:
Nog een datum voor in de agenda (het is nog lang, maar toch): Het Kamp 2018 zal doorgaan van 21 tot 30 juli 2018 in Wilderen.

Graag willen we nog iedereen vragen om zeker elke week in Chiro-uniform naar de Chiro te komen. En last but not least, de chirozondagen duren steeds van 14:15 tot 17:00.

Hupla, dat was het voor het begin van een spetterend jaar. We hopen allemaal dat we jullie in grote getalen mogen verwachten op onze startdag en/of elke zondag daaropvolgend!

Nog vragen? Aarzel niet om de site te raadplegen (chirohoeilaart.wordpress.com) of om ons te mailen op chirohoeilaart@hotmail.com Je kan ook altijd bellen naar Lisa Vanloo (0479/728454) of Melissa Storms (0485/155052).

Indien u andere vragen heeft, die specifiek voor de leiding van een bepaalde groep bestemd is, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site, waarop alle nummers en adressen van onze leidingsploeg te vinden zijn.

Tot volgende week!
Liske & Meliske

Advertenties