Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren? Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com of bel naar
Annelies (0470/63.99.39) of Thatsani (0498/79.83.45)

Het Chirojaar zit er alweer bijna op. Maar dat betekent ook dat het kamp weer dichter bij komt 🙂  JOEPIE!! Maar voor het zover is eerst nog een paar belangrijke datums:

·         Paaseierenraap 17 April:

BIM BAM BEIEREN, de klokken leggen eieren in het park van  Hoeilaart! Mmmm…. Kom naar het park op zondag 17 april om 11u45 en we zien elkaar aan de trappen van het gemeentehuis. Iedereen mag beginnen rapen na het startsein om 12u van de paashaas! Breng een mandje mee zodat je veel kan rapen :-).

·         Het hele dorp zondag 24 april:

Vandaag gaan we de chiro-eer weer verdedigen op het hele dorp.  Dit geldt enkel voor Rakwi, tito, keti en aspi! Opgelet! De kapoenen en speelclub mogen een dagje verlof nemen 😊. We spreken af in het park om 9u45! Breng 4 euro (voor Rakwi,  tito en keti) en 6 euro (voor aspi) mee en dan krijgen jullie in de middag lekkere kip met appelmoes en  frietjes 🙂 Jullie mogen weer naar huis om 16u! Neem zelf een rugzak mee met een flesje water en een  koekje en eventueel zonnecrème en een zonnebril of een regenjas (laat ons hopen dat het dat eerste mag zijn!).

·         Meifeesten 6 – 8 mei:

Dit weekend zijn het meifeesten! Dit weekend wordt er geen Chiro gegeven  omdat de leiding een handje moet gaan helpen. Maar kom zeker eens een kijkje nemen in het park 🙂 Kijk ook zeker in jullie programma per groep want wie weet heb je wel chiro!

·         Daguitstap zondag 22 mei:

Vandaag gaan we op daguitstap!! JOEPIE!! Dit jaar gaan we naar  Bellewaerde!  Hier kunnen groot en klein een hele dag genieten! Het exacte uur van vertrek en  terugkomst laten we nog weten maar houd alvast een hele dag van ’s ochtends tot ’s avonds vrij! Om te  bevestigen dat je meegaat, moet je een formulier invullen! Je vindt de link binnenkort op de site of op  de facebookpagina van Chiro Hoeilaart.

·         Kampinschrijvingen zondag 29 mei:

Voor (vanaf 13u) en na de Chiro (vanaf 17u) zijn jullie welkom  aan de joengele voor de kampinschrijvingen!! Je komt vandaag het kampthema te weten, dus zeker  komen! Omdat het vandaag de allerlaatste Chirozondag is, spelen we massaspelen met de hele bende 🙂

·         Bivak 2022:

Nog even ter info zodat we het zeker niet vergeten (niet dat dat echt mogelijk is  natuurlijk): Het kamp vindt dit jaar plaats in Wellen van 21 tot 30 juli 2022 (Kapoentjes van 25 tot 30  juli)

Nog vragen? Aarzel niet om de site te raadplegen (chirohoeilaart.wordpress.com) of om ons te mailen (chirohoeilaart@hotmail.com)

Bellen kan naar  Annelies (0470/63.99.39) of Thatsani (0498/79.83.45)

Indien u andere vragen heeft die specifiek voor de leiding van een bepaalde groep bestemd zijn, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site waarop alle nummers en adressen van onze  leidingsploeg te vinden zijn.

Wij hopen jullie elke zondag weer met zoveel te mogen verwelkomen!

We kijken er naar uit!!

Tot op de Chiroooo !

Thatsani & Annelies