Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren?  Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com

of bel naar Lisa (0479/728454) of Melissa (0485/155052) 

Beste vriendjes en vriendinnetjes,
De eerste 2 maanden Chiro zitten er alweer eens op. Dit is natuurlijk heel jammer, maar niet getreurd, want hier is reeds een nieuwe verschijning van de Chirist! Dit betekent dat het dus nog lang niet gedaan is! Er staat weer heel wat op het programma dus neem alles eens rustig door en dan komt alles zeker en vast in orde!

..
Zie hier alvast de belangrijkste data voor de komende twee maanden:

..
• Zondag 18 november 2018:
Chiro Hoeilaart’s wereldberoemde BROCHETTEFESTIJN! Kunnen jullie de heerlijke brochetten en frietjes al ruiken? Wij wel hoor!! Vanaf 11 uur is iedereen welkom in De Eekhoorn! Reserveren is aan te raden en kan bij Charlotte Prévost: charlotte.prevost99@gmail.com

..
• Zondag 2 december 2018:
SINTERKLAAS komt naar de Chiro! Iedereen is welkom vanaf 14u om Sint te verwelkomen en wat lekkers te verdienen. Tenminste… als ze braaf zijn geweest…

..

Kinderen die nog niet ingeschreven zijn (of nog moeten betalen) kunnen dit nog steeds doen op het rekeningnummer: BE28 7340 0670 3820, met de naam van het kind in de mededeling + een mailtje naar chirohoeilaart@hotmail.com met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

..
Vanaf dit jaar werken we niet meer met 0,50 euro voor een koekje maar wordt het inschrijvingsgeld opgetrokken naar 35 euro. Zodanig dat iedereen kan genieten van een lekker koekje en drankje!

..
Graag willen we nog iedereen vragen om zeker elke week in Chiro-uniform naar de Chiro te komen. En last but not least, de chirozondagen duren steeds van 14:15 tot 17:00.

..

Nog vragen? Aarzel niet om de site te raadplegen (chirohoeilaart.wordpress.com) of om ons te mailen op chirohoeilaart@hotmail.com. Je kan ook altijd bellen naar Lisa Vanloo (0479/728454) of Melissa Storms (0485/155052).

..
Indien u andere vragen heeft, die specifiek voor de leiding van een bepaalde groep bestemd is, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site, waarop alle nummers en adressen van onze leidingsploeg te vinden zijn.

..
Wij hopen jullie elke zondag weer met zoveel te mogen verwelkomen!
Liske & Meliske

kamp 30

Advertenties