Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren?  Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com

of bel naar Lisa (0479/728454) of Melissa (0485/155052) 

Januari – februari – maart

GELUKKIG NIEUWJAAR IEDEREEN !

Goede voornemens al gemaakt? Die van ons zijn al klaar! Op ons lijstje staat: nog meer Chiroplezier dan in 2017, zot leuke dorp-en bosspelen, een bivak met minstens even goed weer als vorig jaar en elke zondag nog meer kindjes op de Chiro!

 Hieronder de dagen om niet te vergeten in januari, februari en maart 2018:

 

  • Leidingsdagen: 14 en 21 januari zijn het leidingsdagen! Dat betekent dat de jongste groepen leiding krijgen van de oudste. Zij vallen in voor de leiding omdat het grootste deel daarvan examens heeft in januari. Maar niet getreurd, wij zijn ervan overtuigd dat de Keti en Aspi dat minstens even goed gaan doen!

  • Ontbijtfilm: Voor kapoenen t.e.m. rakwi. Zoals elk jaar organiseert de jeugdraad van Hoeilaart een ontbijtfilm in het Felix-Sohiecentrum. Dit gaat door op zondag 4 februari vanaf 9 uur. De kinderen krijgen eerst een ontbijt waarna ze in de filmzaal achterover mogen leunen voor een supertoffe animatiefilm. Er wordt gevraagd om te reserveren voor deze activiteit. Je mag daarom een mailtje verwachten van de betrokken leiding. De kostprijs voor al dit leuks bedraagt 6 euro per kind en 8 euro per volwassene. Ontbijt en de filmvoorstelling zijn inbegrepen in deze prijs.

  • Mini-valentijnsfuif: Op zaterdag 10 februari kunnen de jongsten komen dansen in het Jeugdcentrum Koldam op een heuse kinderfuif. We beginnen het feestje om 18u30, waarop alle kids van Hoeilaart en omstreken welkom zijn. Neem dus zeker jullie vriendjes en vriendinnetjes mee! Breng 2 euro mee voor een lekker drankje en een hot-dog en trek je mooiste kleren aan! Om 20u30  loopt het feestje spijtig genoeg af en mogen de ouders de fuifbeesten komen ophalen.

  • Chiro Hoeilaart Quizt: mama’s en papa’s, deze is voor jullie! Kom op zaterdag 17 februari mee quizzen in het Felix-Sohiecentrum! Schrijf jullie team van 5 personen in met een mailtje naar vienna.eulaerts@hotmail.com en voor 20 euro per team beleven jullie een super leuke avond! Laat die grijze mayonaise eens werken!

  • Fuif voor de jeugd van vroeger: Na het grote succes van vorig jaar is het op vrijdag 3 maart terug zover! Onze volwassenefuif in het Felix-Sohiecentrum! Meer informatie is binnenkort verkrijgbaar via onze website, facebook en rondhangede affiches!Regel de babysit al maar, want de DJ staat al klaar!

  •  Bivak 2018 : Nog even ter info zodat we het zeker niet vergeten (niet dat dat echt mogelijk is natuurlijk): Het kamp vindt dit jaar plaats in Tielt-Winge van 21 tot 30 juli 2018. (Kapoentjes van 25 tot 30 juli)

 Algemene werking:

Kinderen die nog niet ingeschreven zijn voor de zondagactiviteiten (of nog moeten betalen), kunnen dit nog steeds doen op het rekeningnummer: BE28 7340 0670 3820, met de naam van het kind in de mededeling + een mailtje naar chirohoeilaart@hotmail.com met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Het bedrag hiervoor is 30 euro.

!! Niet ingeschreven = niet verzekerd = geen plezier ☹ !!

Graag willen we nog iedereen vragen om zeker elke week in Chiro-uniform naar de Chiro te komen. Vergeet ook geen 50 eurocent mee te brengen voor een koekje en een drankje als vieruurtje. En last but not least, de chirozondagen duren steeds van 14:15 tot 17:00.

Nog vragen? Aarzel niet om de site te raadplegen (chirohoeilaart.wordpress.com) of om ons te

  • mailen (chirohoeilaart@hotmail.com)
  • bellen naar Lisa Vanloo (0479/72 84 54) of Melissa Storms (0485/15 50 52)

Indien u andere vragen heeft, die specifiek voor de leiding van een bepaalde groep bestemd zijn, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site, waarop alle nummers en adressen van onze leidingsploeg te vinden zijn.

Wij hopen jullie elke zondag weer met zoveel te mogen verwelkomen!

We kijken er naar uit!!

Liske & Meliske 

Advertenties