Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren? Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com of bel naar
Thatsani (0498/79.83.45) of Annelies (0470/63.99.39) 

Beste leden en Sympathisanten

Het kamp in Wellen was weer een onvergetelijke topper, mede dankzij het weer en de geweldige leidingsploeg die voor jullie klaar stond. Maar zoals op het einde van elk Chirojaar zijn er enkele die de Chiro moeten verlaten (jammer ☹) maar ook andere, nieuwe, die we in de leidingsploeg mogen verwelkomen. Met onze nieuwe leidingsploeg  (18  jongeren die staan te popelen om het nieuwe jaar te beginnen ) en Hoofdleiding willen we er dit nieuwe jaar volledig invliegen. Dit doen we dan ook met belangrijke puntjes:

  • Startdag

Op zondag 4 september ’22 beginnen wij om 13u00 met de inschrijvingen aan de Joengele.  Tijdens de inschrijvingen kan je komen zoeken tussen de verloren voorwerpen naar eventueel kwijtgespeelde kleren. Om 14u15 beginnen we het nieuwe jaar zoals het hoort met een opening en een reuzespel waarbij de groepen eindelijk ontdekken wie hun leiding zal zijn.

  • Startdag voor de nieuwe vriendjes

De Chiro is nu al een paar weken bezig maar op zondag 25 september ’22 nodigen wij alle vriendjes uit die eens van een echte Chiro zondag willen proeven! breng je vriendjes mee of kom eens meespelen en zie of de Chiro iets voor jou is!

  • Druivenfestival
  • Lichtstoet!                                                         (zaterdag 17/09)

Iedereen die mee wilt doen met de lichtstoet wordt om 18u30 in de Joengele verwacht om samen op de entree van de prachtige praalwagen te wachten. Zorg dat je al gegeten hebt. Ondertussen verkleden wij ons, schminken we iedereen en oefenen we onze dansjes zodat we dit jaar winnen! Info over de kledij vind je in op de site bij ‘evenementen’.

  • Kaastaartenfestival                                                      (zondag 18/09)

Als je zin hebt in een lekker stukje kaastaart met een kopje koffie, is het kaastaartenfestival in de kasteelhoeve een must! Het is er een oase van rust te midden van het feestgedruis. Steun de Chiro en kom zeker langs want het is de moeite waard! De verkoop start van 11u en stopt om 17u

  • Dag van de jeugdbeweging

Donderdag 20 oktober is het de dag van de jeugdbeweging. Het is die dag de bedoeling dat ieder lid van een jeugdbeweging zijn uniform aandoet om naar school te gaan. Zo kan iedereen zien dat je een fiere chiroot bent!

  • Halloween nachtspel                                                      (zaterdag 29/10)

Om 19u worden de kapoentjes aan de joengele verwacht. Zij gaan een halloweenspel spelen waarna ze rond 20u30 naar huis mogen. Om 19u30 zijn de groepen van speelclub tot Aspi welkom. De jongste groepen (speelclub -Rakwi) spelen een spel en mogen omstreeks 21u opgehaald worden. De ouderen groepen (tito – keti –  aspi) mogen rond 22u30 naar huis.

  • Leidingsweekend

In het weekend van 4-5-6 november  zijn we met de leiding op leidingsweekend om te vergaderen over het komende jaar. Die zondag (6 november) is het dus geen Chiro.

  • Brochettefestijn

Onthoud alvast 20 november (schrijf het in je agenda!) het jaarlijkse brochettefestijn gaat dit jaar door in de sporthal en die dag mogen jullie overheerlijke brochetten komen eten !

  • Kamp 2023

Nog een datum om in jullie agenda te zetten! (het is nog lang maar toch) het kamp 2023 zal doorgaan van 21 juli tot 30 juli 2022 in Wellen. De kapoenen komen mee van 25 tot 30 juli!

Graag willen we nog iedereen vragen om zeker elke week in Chiro-uniform naar de Chiro te komen. En last but not least, de Chiro-zondagen duren steeds van 14u15 tot 17u

Hupla, dat was het voor het begin van een spetterend jaar. We hopen allemaal dat we jullie in grote getallen mogen verwachten op onze Startdag en/of elke zondag daaropvolgend!

Nog vragen? Aarzel niet om de site te raadplegen (www.chirohoeilaart.be) of om ons te mailen op chirohoeilaart@hotmail.com Je kan ook altijd bellen naar

Annelies Van Camp (0470/63.99.39) of Thatsani Narongsack (0489/79.83.45)

Ook kan je ons vinden op Facebook in de groep ‘Chiro Hoeilaart’. Daar vind je alle updates en foto’s van Chiro zondagen! Kom er zeker bij!

Indien u andere vragen heeft, die specifiek voor de leiding van een bepaalde groep bestemd is, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site, waarop alle nummers en adressen van onze leidingsploeg te vinden zijn.

Tot op de Chiroooo !

Thatsani & Annelies