Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren?  Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com

of bel naar Lisa (0479/728454) of Melissa (0485/155052) 

April – mei

Het Chirojaar zit er alweer bijna op. Maar dat betekent ook dat het kamp weer dichter bij komt 😊 JOEPIE!! Maar voor het zover is eerst nog een paar belangrijke data’s:

Paaseierenraap zondag 1 april: BIM BAM BEIREN, de klokken leggen eieren in het park van Hoeilaart! Mmmm…. Kom naar het park en we zien elkaar aan de trappen van het gemeentehuis. Om 12u00 mag iedereen beginnen rapen na het startsein van de paashaas! Breng een mandje mee zodat je veel kan rapen 😊

Het hele dorp zondag 15 april: Vandaag gaan we de chiro-eer weer verdedigen op het hele dorp. Dit geldt enkel voor rakwi, tito, keti en aspi! Speelclub en kapoen zijn nog te jong om mee te spelen en hebben dus geen chiro vandaag! We spreken af in het park om 9u45! Breng 8 euro (voor rakwi, tito en keti) of 10 euro (voor aspi) mee en dan krijgen jullie in de middag lekkere kip met appelmoes en frietjes 😊 Jullie mogen weer naar huis om 16u! Neem zelf een rugzak mee met een flesje water en een koekje en eventueel zonnecrème en een zonnebril of een regenjas (laat ons hopen dat het dat eerste mag zijn!).

Meifeesten 3 – 6 mei: Dit weekend zijn het meifeesten! De meeste groepen hebben geen Chiro omdat het de eerste zondag van de maand is, maar kom zeker eens een kijkje nemen in het park 😊

Daguitstap zondag 20 mei: Vandaag gaan we op daguitstap!! JOEPIEEE!! Dit jaar gaan we opnieuw naar Plopsaland De Panne. Hier kunnen kunnen groot en klein een hele dag genieten! Het exacte uur van vertrek en terugkomst laten we nog weten maar houd alvast een hele dag van, ’s ochtens tot ’s avonds, vrij! Om te bevestigen dat je mee gaat, moet je een formulier invullen! Je vindt de link binnenkort op de site of op de facebookpagina van Chiro Hoeilaart.

Kampinschrijvingen zondag 27 mei: Voor (vanaf 13u) en na de Chiro (vanaf 17u)  zijn jullie welkom aan de joengele voor de kampinschrijvingen!! Je komt vandaag het kampthema te weten, dus zeker komen! Omdat het vandaag de allerlaatste Chirozondag is, spelen we massaspelen met de hele bende 🙂

Bivak 2018 : Nog even ter info zodat we het zeker niet vergeten (niet dat dat echt mogelijk is natuurlijk): Het kamp vindt dit jaar plaats in Tielt-Winge van 21 tot 30 juli 2018. (Kapoentjes van 25 tot 30 juli)

 Algemene werking:

Kinderen die nog niet ingeschreven zijn voor de zondagactiviteiten (of nog moeten betalen), kunnen dit nog steeds doen op het rekeningnummer: BE28 7340 0670 3820, met de naam van het kind in de mededeling + een mailtje naar chirohoeilaart@hotmail.com met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Het bedrag hiervoor is 30 euro.

!! Niet ingeschreven = niet verzekerd = geen plezier ☹ !!

Graag willen we nog iedereen vragen om zeker elke week in Chiro-uniform naar de Chiro te komen. Vergeet ook geen 50 eurocent mee te brengen voor een koekje en een drankje als vieruurtje. En last but not least, de chirozondagen duren steeds van 14:15 tot 17:00.

Nog vragen? Aarzel niet om de site te raadplegen (chirohoeilaart.wordpress.com) of om ons te

  • mailen (chirohoeilaart@hotmail.com)
  • bellen naar Lisa Vanloo (0479/72 84 54) of Melissa Storms (0485/15 50 52)

Indien u andere vragen heeft, die specifiek voor de leiding van een bepaalde groep bestemd zijn, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site, waarop alle nummers en adressen van onze leidingsploeg te vinden zijn.

Wij hopen jullie elke zondag weer met zoveel te mogen verwelkomen!

We kijken er naar uit!!

Liske & Meliske 

Advertenties