Praktisch

Wie mag er naar de Chiro komen? Wanneer is het Chiro? Wanneer gaan we op kamp? Waar wordt er gespeeld? Kan ik mij nog inschrijven? Hoe weet ik of Chiro wel iets voor me is?

Dit is de plek die jouw vraag een antwoord moet bieden. Moest dit niet zo zijn kan je de hoofdleiding altijd contacteren op chirohoeilaart@hotmail.com of bespreek je liever iets telefonisch, dan kan dit bij

Marinne Leroy – 0494 22 41 89
Josephine De Sutter – 0471 48 08 37

Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen. De Chiro is een plek waar je gaat spelen in het park en ravotten in het bos, waar je nieuwe vrienden maakt en vrienden krijgt voor het leven, waar je kan lachen en amuseren.

Hoe ziet een chirozondag eruit?
De leidingsploeg van Chiro Hoeilaart staat elke zondag klaar om onze kinderen een zalige dag te laten beleven. Elke zondag zijn onze leden welkom vanaf 14u00. Om 14u15 beginnen we de Chiro met een opening en sluiten we af om 17u00. Dit gaat allemaal door in onze chirolokalen in de Joengele, J.B Charlierlaan 76A, Hoeilaart.

Soms vallen er zondagen weg of worden er avondactiviteiten georganiseerd. Een ruwe schets van het chirojaar vind je onder het tabblad ‘KALENDER’. Lees ook zeker goed de Chirist, ons tweemaandelijks programmaboekje, na!

Wie mag er naar de Chiro komen?

Iedereen geboren vanaf het jaar 2014 is welkom om zich uit te leven op de Chiro! In deze handige tabel hieronder kan je ontdekken bij welke groep je hoort. Je mag zeker 3 keer komen meespelen, daarna vragen we je om je kind in te schrijven zodat dit in orde is voor de verzekering.

groepen chiro

Wat doe je aan naar de Chiro?
We kruipen, springen, rollen, spelen … een hele zondag door. Daarom draag je best speelkleren die tegen een stootje kunnen. Om ons herkenbaar te maken wordt er verwacht dat je minstens 1 kledingstuk van de Chiro aan doet op zondag.

Voor meer info verwijzen we je graag door naar het tabblad ‘KLEDIJ’.

Hoeveel kost een chirojaar?
Voor een heel chirojaar betaal je 35 euro. In deze prijs zit de verzekering, een vieruurtje: koekje en drankje op zondag en een heel jaar gevuld met supertoffe zondagen!

Wanneer gaan jullie op kamp?
Elk jaar gaan we op kamp van 21 tot 30 juli. De kapoenen gaan op kamp van 25 tot 30 juli.

Tijdens het kamp worden er af en toe leuke updates geplaatst op de site, deze kan je dan vinden in het tabblad ‘KAMP’.

Varia:

  • Je kan ook lid worden van de gesloten groep ‘Chiro Hoeilaart’ op Facebook. Hier worden regelmatig toffe foto’s van de chirozondagen en de laatste nieuwtjes in gepost.
  • Elke zondag staat een leidingsploeg van 22 jongens en meisjes paraat…
  • … buiten op elke eerste zondag van de maand, dan neemt de leiding een dagje verlof!
  • De leidingsploeg is een groep vrijwilligers. We krijgen hier dus niet voor betaald maar geven graag ons hart voor de Chiro en voor de kinderen!
  • In 2021 bestaan wij maar liefst 75 jaar!

 

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Advertenties